Færre «hysj» og større åpenhet

(10.12.2015)  ARTIKKEL: I et tiår nå har barn møtt budskapet fra konduktøren i jule-klassikeren "Polarekspressen" rundt juletider: hvis din billett på livsreisen har fått med ordet «tro», så ti stille om det!

Film i familien

(18.06.2015)  ARTIKKEL: Med referanse til filmskaparen Torill Kove, oppfordrar artikkelforfattaren alle foreldre til å ta film på alvor som noko meir enn «berre underhaldning» - og som ein vesentleg sosialiseringsagent.

Fascinerende filmfortellinger

(19.12.2013)  Vi møter her en fantasiverden som er skapt med en sjelden konsistens og detaljrikdom. Ikke minst rettes fokus mot den dramatiske spenningen mellom det virkelig gode og det virkelige onde, skriver Lars Dahle i denne artikkelen.

For den som vil gjøre mer enn man makter

(05.11.2013)  Fly er tydelig på at onde handlinger får negative konsekvenser både for dem som rammes og for den som gjennomfører dem, skriver Anne Solfrid Brennhovd i denne artikkelen.

Frihet, muligheter og håpløshet

(14.10.2013)  På film portretteres byer ofte som et sted der mulighetene springer en i øynene, men farene lurer bak gatehjørnet, skriver forfatter i denne artikkelen.


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Søk i Film

© Damaris Norge AS 

Ansvarlig redaktør: Margunn Serigstad Dahle (margunn s.dahle@damaris.no)


 
 

Nivå